Kalkoensalami Pepino met mozzarella en meloen

Aperitief

Bereidingstijd: 15 min.

Een elegant aperitiefhapje dat speelt met contrasten: romig, fris en zilt. Ideaal voor slagers of traiteurs die klanten willen verrassen met iets speels voor bij de borrel of receptie.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

100 g Pepino

1 meloen (Galia)

150 g mini mozzarella

Thaise basilicum, fijngesnipperd

1 el suikersiroop

sap van een halve limoen

peper

Bereidingswijze

1

Haal bolletjes uit de meloen met een bolletjeslepel.

2

Meng het sap van de limoen met de suikersiroop en de basilicum. Laat even marineren.

3

Dep de mozzarella droog en kruid met peper en zout.

4

Steek meloen, mozzarella en Pepino op een prikker.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus