

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Kalkoensalami Pepino Met Mozzarella en Meloen
Kalkoensalami Pepino met mozzarella en meloen
Aperitief
Bereidingstijd:
15 min.
Een elegant aperitiefhapje dat speelt met contrasten: romig, fris en zilt. Ideaal voor slagers of traiteurs die klanten willen verrassen met iets speels voor bij de borrel of receptie.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product100 g Pepino
1 meloen (Galia)
150 g mini mozzarella
Thaise basilicum, fijngesnipperd
1 el suikersiroop
sap van een halve limoen
peper
Bereidingswijze
1
Haal bolletjes uit de meloen met een bolletjeslepel.
2
Meng het sap van de limoen met de suikersiroop en de basilicum. Laat even marineren.
3
Dep de mozzarella droog en kruid met peper en zout.
4
Steek meloen, mozzarella en Pepino op een prikker.