

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Pepino Met Mozzarella en Krokante Olijf
Pepino met mozzarella en krokante olijf
Aperitief
Een verfijnd hapje waarin frisheid en romigheid elkaar versterken. De zachte pepino en mozzarella krijgen pit van gemarineerde selder en een krokant accent van zwarte olijven. Ideaal als elegant aperitief voor klanten die verrast willen worden met iets anders.
Ingrediënten voor 5 personen
Bekijk product10 plakjes pepino
10 mini balletjes mozzarella
50 gr zwarte olijven
1,5 stengels groene selder
Sushi azijn
Bereidingswijze
Snijd de groene selder in een fijne brunoise.
Blancheer de selder en marineer deze vervolgens in sushi-azijn, op smaak gebracht met peper en zout.
Maak een krokante olijvencrunch door de zwarte olijven fijn te snijden en ze te laten drogen in de oven op een 140 graden gedurende 60 tot 90 minuten.
Halveer het aantal hapjes door slechts 10 plakjes pepino te gebruiken.
Vul elk pepino plakje met een mini mozzarella bolletje.
Garneer de gevulde pepino met de gemarineerde selder en de krokante olijvencrunch.