Pepino met mozzarella en krokante olijf

Aperitief

Bereidingstijd: 30 min.

Een verfijnd hapje waarin frisheid en romigheid elkaar versterken. De zachte pepino en mozzarella krijgen pit van gemarineerde selder en een krokant accent van zwarte olijven. Ideaal als elegant aperitief voor klanten die verrast willen worden met iets anders.

Ingrediënten voor 5 personen

Bekijk product

10 plakjes pepino

10 mini balletjes mozzarella

50 gr zwarte olijven

1,5 stengels groene selder

Sushi azijn

Bereidingswijze

1

Snijd de groene selder in een fijne brunoise.

2

Blancheer de selder en marineer deze vervolgens in sushi-azijn, op smaak gebracht met peper en zout.

3

Maak een krokante olijvencrunch door de zwarte olijven fijn te snijden en ze te laten drogen in de oven op een 140 graden gedurende 60 tot 90 minuten.

4

Halveer het aantal hapjes door slechts 10 plakjes pepino te gebruiken.

5

Vul elk pepino plakje met een mini mozzarella bolletje.

6

Garneer de gevulde pepino met de gemarineerde selder en de krokante olijvencrunch.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus