Aperitief, Lunch
Een gebalanceerde quiche vol karakter: pittige salami, romige kaas en frisse groenten. Snel te bereiden, handig te portioneren. Ideaal voor slager, traiteur of lunchzaak.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product8 dikke plakken Salami Pepino
8 kleine vellen bladerdeeg
3 eieren
150 ml room
100 g zachte geitenkaas Chavroux
6 fijne wortelen
150 g erwtjes
8 tl paneermeel
Bereidingswijze
Snij de plakjes Pepino salami in kleine stukjes.
Blancheer de erwtjes en de wortelen.
Klop de eieren los, voeg de room en geitenkaas toe.
Kruid met peper en zout.
Doorprik de vellen bladerdeeg en leg deze in kleine bakvormen.
Strooi wat paneermeel op de bodem.
Verdeel de salami en de groentjes over de kuipjes.
Giet er het eimengsel bovenop.
Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25’.