Pepino salami quiche

Aperitief, Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Een gebalanceerde quiche vol karakter: pittige salami, romige kaas en frisse groenten. Snel te bereiden, handig te portioneren. Ideaal voor slager, traiteur of lunchzaak.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

8 dikke plakken Salami Pepino

8 kleine vellen bladerdeeg

3 eieren

150 ml room

100 g zachte geitenkaas Chavroux

6 fijne wortelen

150 g erwtjes

8 tl paneermeel

Bereidingswijze

1

Snij de plakjes Pepino salami in kleine stukjes.

2

Blancheer de erwtjes en de wortelen.

3

Klop de eieren los, voeg de room en geitenkaas toe.

4

Kruid met peper en zout.

5

Doorprik de vellen bladerdeeg en leg deze in kleine bakvormen.

6

Strooi wat paneermeel op de bodem.

7

Verdeel de salami en de groentjes over de kuipjes.

8

Giet er het eimengsel bovenop.

9

Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25’.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus