Recepten
Broodje Fiorino met knolselder & appel
TIP: Je kan de verse knolselder vervangen door knolselder in bokaal. Laat goed uitlekken alvorens de dressing toe te voegen.
Basisproducten: Salami
Gebruiksmomenten: Lunch
Ingrediënten
-
10 ronde broodjes
-
1/4 knolselder
-
3 el mayonaise
-
3 el Griekse yoghurt
-
3 el mierikswortel-room
-
Peterselie gesnipperd
-
1 granaatappel
-
2 Granny Smith appels
-
Sap van 1 citroen
Bereidingswijze
-
Snijd de knolselder met behulp van mandoline in fijne reepjes.
-
Meng water en citroen 50/50 en dompel er de knolselder onder.
-
Meng de mayonaise, Griekse yoghurt, mierikswortel room en peterselie.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Laat de knolselder reepjes uitlekken en meng deze onder de dressing.
-
Snijd de appel in 4 en aansluitend in fijne plakjes.
-
Dompel die ook in wat citroenwater.
-
Haal de pitten uit de granaaatappel.
-
Snijd het broodje middendoor en beleg met de appelschijfjes, knolselder en granaatappel bovenop de plakjes Fiorino.