Fiorino met mozarella

Aperitief, Voorgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Kleine prikker, grote smaak. Deze zomerse combinatie van Fiorino en gemarineerde mozzarella is een echte blikvanger op elk buffet of apéro tray. De zachte kaas, gemarineerd in pesto en afgewerkt met krokante amandel, vormt samen met de hartige salami een onweerstaanbaar hapje. Makkelijk te maken, stijlvol te presenteren en perfect om variatie te brengen in jouw assortiment koude fingerfood.

Ingrediënten voor 8 personen

Bekijk product

8 plakjes Fiorino

8 mini mozzarellaballetjes

100 gr pestosaus

50 gr amandelnootjes

Enkele blaadjes basilicum

Bereidingswijze

1

Hak de amandelnootjes fijn en meng ze door de pesto.

2

Marineer de mozzarella in deze pestosaus.

3

Prik telkens een plakje Fiorino vast samen met een gemarineerd balletje.

4

Strooi er wat gesnipperde basilicum over.

5

Schik de drie hapjes mooi in een box en werk verder af met garnituur zoals: kaas, druifjes, olijven, gamba’s, komkommer, radijs……..

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus