Aperitief, Voorgerecht
Kleine prikker, grote smaak. Deze zomerse combinatie van Fiorino en gemarineerde mozzarella is een echte blikvanger op elk buffet of apéro tray. De zachte kaas, gemarineerd in pesto en afgewerkt met krokante amandel, vormt samen met de hartige salami een onweerstaanbaar hapje. Makkelijk te maken, stijlvol te presenteren en perfect om variatie te brengen in jouw assortiment koude fingerfood.
Ingrediënten voor 8 personen
Bekijk product8 plakjes Fiorino
8 mini mozzarellaballetjes
100 gr pestosaus
50 gr amandelnootjes
Enkele blaadjes basilicum
Bereidingswijze
Hak de amandelnootjes fijn en meng ze door de pesto.
Marineer de mozzarella in deze pestosaus.
Prik telkens een plakje Fiorino vast samen met een gemarineerd balletje.
Strooi er wat gesnipperde basilicum over.
Schik de drie hapjes mooi in een box en werk verder af met garnituur zoals: kaas, druifjes, olijven, gamba’s, komkommer, radijs……..