

-
Home
-
Laat Je Inspireren
- Gestoofd Jambonneau Met Bloemkoolcouscous
Gestoofd jambonneau met bloemkoolcouscous
Lunch
Combineer het rijke jambonneau met lichte bloemkoolcouscous voor een gezondere lunchoptie. Makkelijk te bereiden met slechts 7 ingrediënten. Ideaal voor gezondheidsgerichte klanten of het lunchassortiment.
Ingrediënten voor 5 personen
Bekijk product5 mini jambonneau
1 kleine bloemkool
1/2 prei
1 tomaat
1/2 rode paprika
3 pijpajuinen
2,5 dl mosterdsaus
Bereidingswijze
Verwarm de jambonneau en pluk het malse vlees en houd het warm.
Hak de bloemkool fijn in een blender tot je een couscousachtige korrel krijgt. Het is aan te raden dit in meerdere porties te doen.
Snijd de prei, de helft van de rode paprika en pijpajuin fijn.
Hak de tomaat in blokjes.
Voeg alle gesneden groenten samen en roerbak ze gedurende 2 minuten voor een heerlijke mix van smaken en texturen.
Dresseer de geplukte jambonneau bovenop de luchtige bloemkoolcouscous en garneer met verse pijpajuin voor een smaakvolle presentatie.
Serveer dit smakelijke gerecht met mosterdsaus, die het geheel complementeert met een pittige en smaakvolle toets. Geniet samen met je gezelschap van deze culinaire ervaring!