Recepten
Gestoofd jambonneau met bloemkoolcouscous
Dit heerlijke recept, perfect voor een gezelschap van 5 personen, brengt gestoofd jambonneau samen met een lichte en gezonde bloemkoolcouscous.
Basisproducten: Ham
Gebruiksmomenten: Lunch
Ingrediënten
-
5 mini jambonneau
-
1 kleine bloemkool
-
1/2 prei
-
1 tomaat
-
1/2 rode paprika
-
3 pijpajuinen
-
2,5 dl mosterdsaus
Bereidingswijze
-
Verwarm de jambonneau en pluk het malse vlees en houd het warm.
-
Hak de bloemkool fijn in een blender tot je een couscousachtige korrel krijgt. Het is aan te raden dit in meerdere porties te doen.
-
Snijd de prei, de helft van de rode paprika en pijpajuin fijn.
-
Hak de tomaat in blokjes.
-
Voeg alle gesneden groenten samen en roerbak ze gedurende 2 minuten voor een heerlijke mix van smaken en texturen.
-
Dresseer de geplukte jambonneau bovenop de luchtige bloemkoolcouscous en garneer met verse pijpajuin voor een smaakvolle presentatie.
-
Serveer dit smakelijke gerecht met mosterdsaus, die het geheel complementeert met een pittige en smaakvolle toets. Geniet samen met je gezelschap van deze culinaire ervaring!