Recepten

Gestoofd jambonneau met bloemkoolcouscous

Dit heerlijke recept, perfect voor een gezelschap van 5 personen, brengt gestoofd jambonneau samen met een lichte en gezonde bloemkoolcouscous.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 5 mini jambonneau

  • 1 kleine bloemkool

  • 1/2 prei

  • 1 tomaat

  • 1/2 rode paprika

  • 3 pijpajuinen

  • 2,5 dl mosterdsaus

Bereidingswijze

  1. Verwarm de jambonneau en pluk het malse vlees en houd het warm.

  2. Hak de bloemkool fijn in een blender tot je een couscousachtige korrel krijgt. Het is aan te raden dit in meerdere porties te doen.

  3. Snijd de prei, de helft van de rode paprika en pijpajuin fijn.

  4. Hak de tomaat in blokjes.

  5. Voeg alle gesneden groenten samen en roerbak ze gedurende 2 minuten voor een heerlijke mix van smaken en texturen.

  6. Dresseer de geplukte jambonneau bovenop de luchtige bloemkoolcouscous en garneer met verse pijpajuin voor een smaakvolle presentatie.

  7. Serveer dit smakelijke gerecht met mosterdsaus, die het geheel complementeert met een pittige en smaakvolle toets. Geniet samen met je gezelschap van deze culinaire ervaring!

Toon alle recepten