Kipfilet groenten in een boterhamdoos

Lunch

Bereidingstijd: 15 min.

Kip met groenten in de hoofdrol: deze boterhamdoos zit vol smaak én kleur. De sappige plakken kip geven elke sandwich een smeuïge hap, de rucola zorgt voor pit. Praktisch, voedzaam en aantrekkelijk voor jong en oud.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

10 dikke plakken Kip aan 't Spit Groenten

16 plakjes bruin brood zonder korst

handvol rucola

edamame bonen

grof zout

Bereidingswijze

1

Snij de boterhammen en de kip met groenten en gelijke plakken.

2

Leg telkens één plak kip en wat rucola tussen twee boterhammetjes.

3

Snij de overige 2 plakken in balkjes.

4

Kook de edamame bonen kort in wat bouillon, giet af en strooi er meteen grof zout op.

5

Verdeel alles over de lunchbox.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus