Kip aan 't Spit Groenten met komkommersalade

Salade

Bereidingstijd: 15 min.

Deze koude schotel met Kip aan ’t Spit Groenten is eenvoudig en toegankelijk. De combinatie van sappige kip, komkommer en pareltomaatjes met vinaigrette en sesamzaadjes maakt het perfect voor verpakken of meenemen.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

4 dikke plakken Kip aan ’t Spit Groenten

1 komkommer

100 g pareltomaatjes

zwarte sesamzaadjes

2 el olie

2 el sushiazijn

1 tl limoensap

peper

sumak

Bereidingswijze

1

Snij de komkommer in fijne slierten.

2

Maak een vinaigrette: meng de olie, sushiazijn en het limoenssap.

3

Breng op smaak met peper en sumak.

4

Snij de Kip aan’t Spit Groenten in blokjes.

5

Verdeel de komkommer en de pareltomaatjes over de glaasjes.

6

Besprenkel met de vinaigrette.

7

Strooi er enkele gerookte sesamzaadjes over.

8

Doe er de blokjes Kip aan ’t Spit Groenten bij.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus