Taco's met Kip aan 't Spit Groenten

Hoofdgerecht

Bereidingstijd: 15 min.

Taco’s met Kip aan ’t Spit Groenten brengen een Mexicaanse twist naar je bord. De gekruide pompoen, frisse salade en romige feta zorgen voor een mooie balans, terwijl de kip en noten voor een lekkere combinatie zorgen. Ideaal als variatie op de lunchkaart of als to-go lunchconcept.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

5 sneden van 0,5 cm Kip aan 't Spit Groenten

10 taco schelpen

150 g gemengde salade

150 g pompoenbrunoise (ev. diepvries)

400 g feta

50 g notenmengeling

peper van de molen

olijfolie

Bereidingswijze

1

Bak de pompoenblokjes gaar in een pan met een beetje olijfolie en kruid af met peper en zout.

2

Breng de salade op smaak met een beetje olijfolie en peper van de molen.

3

Snijd de sneden Kip aan ’t Spit Groenten in blokjes.

4

Hak de noten grof.

5

Verdeel de salade over de taco schelpen. Doe hetzelfde met de blokjes Kip aan ‘t Spit Groenten, de pompoenblokjes en verkruimel er de feta over.

6

Werk af met de grof gehakte noten.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus