Hoofdgerecht
Taco’s met Kip aan ’t Spit Groenten brengen een Mexicaanse twist naar je bord. De gekruide pompoen, frisse salade en romige feta zorgen voor een mooie balans, terwijl de kip en noten voor een lekkere combinatie zorgen. Ideaal als variatie op de lunchkaart of als to-go lunchconcept.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product5 sneden van 0,5 cm Kip aan 't Spit Groenten
10 taco schelpen
150 g gemengde salade
150 g pompoenbrunoise (ev. diepvries)
400 g feta
50 g notenmengeling
peper van de molen
olijfolie
Bereidingswijze
Bak de pompoenblokjes gaar in een pan met een beetje olijfolie en kruid af met peper en zout.
Breng de salade op smaak met een beetje olijfolie en peper van de molen.
Snijd de sneden Kip aan ’t Spit Groenten in blokjes.
Hak de noten grof.
Verdeel de salade over de taco schelpen. Doe hetzelfde met de blokjes Kip aan ‘t Spit Groenten, de pompoenblokjes en verkruimel er de feta over.
Werk af met de grof gehakte noten.