Aperitief
Deze krokante hapjes combineren aardappel, wortel, broccoli en Kip aan ’t Spit Groenten tot een verrassend aperitief. Klaar om snel op te warmen en te serveren.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product4 dikke plakjes Kip aan 't Spit Groenten
2 rode ajuinen
4 grote frietaardappelen
2 wortelen
250 g broccoli
2 eieren
cayennepeper
zout
Bereidingswijze
Snijd de kip aan ‘t spit groenten in fijne reepjes.
Snij de rode ajuin in ringen en bak in wat olie.
Schil de aardappel, de wortel en rasp met behulp van een mandoline. Spoel de aardappel niet want we hebben het zetmeel nodig voor de binding.
Rasp eveneens de roosjes van de broccoli, hou 2 el opzij.
Klop de eieren los en voeg het geraspte mengsel toe.
Kruid met cayennepeper en zout.
Doe wat olie in een pan, plaats serveerringen en doe er een toefje aardappelen in.
Druk goed aan. Bak 6’ aan beide kanten.
Herhaal tot alle 8 rösti’s gebakken zijn.
Garneer elke rösti met de kip met kruiden, de ajuin en strooi er wat geraspte broccoli over.