Fiorino met olijventapenade en selder

Aperitief

Bereidingstijd: 15 min.

Een mediterraanse smaakbom in een verfijnde, luchtige vorm. De zoute intensiteit van de olijventapenade contrasteert mooi met de frisse crunch van fijngesneden selder, wat zorgt voor een verrassend evenwichtige smaak. Ideale suggestie voor de zomermaanden!

Ingrediënten voor 10 personen

Bekijk product

20 plakjes Fiorino fijn gesneden

300 gr olijventapenade

2 stengels witte selder

1 el sushiazijn

peper

Bereidingswijze

1

Snijd de selder in fijne brunoise

2

Blancheer, laat schrikken onder koud water

3

Besprenkel met sushiazijn en kruid met peper

4

Meng de selder met de olijventapenade

5

Verdeel over de potjes

6

Drappeer er twee fijne plakjes Fiorino bij

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus