Salade
Malse kiprolletjes met asperges geven deze frisse lentesalade karakter. Samen met krokante radijs, warme mini-asperges en een pittige pesto-vinaigrette zorgt dit gerecht voor een lichte maar smaakvolle lunchsuggestie.
Ingrediënten voor 4 personen
Bekijk product20 fijne plakjes kip met asperges
1 krop groene lollo sla
groene mini asperges
1/2 bussel radijzen
2 hardgekookte eieren
1/2 stokbrood
6 el olijfolie
sap van halve limoen
1 el sushiazijn
1 el groene pesto
peper en zout
Bereidingswijze
Mini asperges hoef je niet te schillen.
Bak ze kort in wat vetstof.
Meng olijfolie, limoensap, azijn en pesto voor de vinaigrette, breng op smaak met peper en zout.
Was de sla, dep droog.
Snijd de radijzen in fijne plakjes.
Maak rolletjes van de plakjes kip met asperges.
Verdeel de sla, de asperges en rolletjes kip over de 4 borden.
Garneer met de radijsjes en voeg wat vinaigrette toe.