Lentesla met Kipfilet en Asperges

Salade

Bereidingstijd: 15 min.

Malse kiprolletjes met asperges geven deze frisse lentesalade karakter. Samen met krokante radijs, warme mini-asperges en een pittige pesto-vinaigrette zorgt dit gerecht voor een lichte maar smaakvolle lunchsuggestie.

Ingrediënten voor 4 personen

Bekijk product

20 fijne plakjes kip met asperges

1 krop groene lollo sla

groene mini asperges

1/2 bussel radijzen

2 hardgekookte eieren

1/2 stokbrood

6 el olijfolie

sap van halve limoen

1 el sushiazijn

1 el groene pesto

peper en zout

Bereidingswijze

1

Mini asperges hoef je niet te schillen.

2

Bak ze kort in wat vetstof.

3

Meng olijfolie, limoensap, azijn en pesto voor de vinaigrette, breng op smaak met peper en zout.

4

Was de sla, dep droog.

5

Snijd de radijzen in fijne plakjes.

6

Maak rolletjes van de plakjes kip met asperges.

7

Verdeel de sla, de asperges en rolletjes kip over de 4 borden.

8

Garneer met de radijsjes en voeg wat vinaigrette toe.

Deel dit recept

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.
Ontdek ons assortiment
en laat je inspireren.
Download de catalogus