Duik met Imperial volop het barbecueseizoen in
De eerste zonnestralen kondigen het begin aan van een heerlijk barbecueseizoen. Imperial helpt je om van elk grillmoment een succes te maken met kant-en-klare topproducten. Laat je inspireren door verrassende smaakmakers zoals Jambonneau, Dikke Sneden Ham of Kip aan ’t Spit. Zo zet je moeiteloos een smakelijk en creatief gerecht op tafel

Dikke sneden: een lust voor de smaakpapillen
Dit nieuwe quick-serve product is perfect om je klanten in een handomdraai een heerlijk gerecht te serveren. De naturelle vleesstructuur, behouden sappigheid en bereidingsmogelijkheden beloven een lust voor de smaakpapillen.
Authentieke look, bereid in bakvorm
Folie verpakking, geschikt voor sous-vide
Het hele jaar door inzetbaar
Identieke sneden voor een consistente total cost of food
De steeds identieke vorm van de dikke sneden garandeert een consistente total cost of food per portie. Zo behoud jij de controle over alle aspecten van je keuken.

Alsof het echt van ’t spit komt
De dikke sneden zijn gemaakt van 100% verse ham en kipfilet. De ham gaat tijdens het productieproces naturel de heteluchtoven in. De kip wordt eerst nog gemarineerd in een heerlijke kruidenpekel. Door de unieke grill- en braadbereiding krijgen de sneden een echt bakrandje en de échte smaak zoals aan ’t spit.
Overtuigd? Download hier de productfiche van de dikke sneden.
Download productficheBlijf op de hoogte
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze producten, recepten en meer.

Jambonneau – Mini Jambonneau
Het achterhammetje is een traditioneel comfort gerecht. Hiervoor wordt er zorgvuldig een selectie uitgevoerd om de beste hammetjes te selecteren. Deze worden zeer laag gepekeld met uitgelezen kruidenextracten voor een subtiele smaak. Het hammetje word na het pekelen heel rustig gemasseerd zodat de kruiden en zout zich goed kunnen verdelen.
Hiernaast wordt het hammetje gerookt met beukenhout. Beukenhout geeft een zachte mooie smaak en een goudbruine kleur. Traditioneel wordt dit altijd met het been, eventueel met nog een vetrand, samen gekookt. Dit zorgt onder andere voor de volle smaakbeleving.
Daar we het hammetje op voorhand lang op lage temperatuur koken (soort slow cook) is het hammetje klaar voor gebruik. Dus kan snel worden opgewarmd in de oven, microgolf of op de BBQ.

Recepten met de dikke sneden
Recepten met jambonneau

en laat je inspireren.